Skipiste Lech

Sneeuwzeker skigebied

Skigebied met 305 km piste

Skigebied Ski Arlberg

Het skigebied van St. Anton en Lech is bij velen geliefd om zijn diversiteit, goede pistecondities en sneeuwzekerheid tot in het dal. 97 moderne liften en gondels bieden de hoogste standaard als het gaat om comfort en veiligheid en wachttijden bestaan niet.

Pistekaart St. Anton am Arlberg en Lech Ontdek het skigebied
305 km piste totaal
131 km blauwe piste 43 %
123 km rode piste 40 %
51 km zwarte piste 17 %
Dal: 1300 m - Top: 2811 m
11 gondels | 46 stoelliften | 28 sleepliften
881 km v.a. Utrecht | reistijd: 9:15 uur
Bekijk pistekaart Interactieve pistekaart

Ski Arlberg

Sinds 2016 zijn de skigebieden van St. Anton en Lech eindelijk met elkaar verbonden door middel van de Flexenbahn lift. In 2013 werd het kindvriendelijke skigebied Warth-Schröcken al aan Lech gekoppeld met de Auenfeldjet gondellift. Hieronder vind je de pistekilometers van de oorspronkelijke skigebieden van Ski Arlberg. Kijk op www.flexenbahn.ski voor meer informatie over de nieuwe verbinding.

  • St. Anton - St. Christoph - Stuben: 121 km piste
  • Lech - Oberlech - Zürs: 121 km piste
  • Warth - Schröcken: 62 km piste

Warth-Schröcken

Sinds 2013 is Lech verbonden met het naastgelegen skigebied Warth-Schröcken middels de Auenfeldjet gondellift. Hierdoor heeft Lech er 55 km piste bij gekregen en kun je nu tochten maken over in totaal 305 km aaneengesloten piste. De overwegend blauwe pistes van Warth-Schröcken zijn een waardevolle toevoeging gebleken. Beginnende skiërs en carvers kunnen zich helemaal uitleven op de glooiende en brede pistes.

Zürs

Zürs maakt onderdeel uit van het skigebied van Lech en is rondom omgeven door mooie pistes en diverse ski-routes. Ook hier vind je perfecte sneeuwcondities, mooie panorama’s en tevens het hoogst bereikbare punt van Lech, namelijk op de Trittkopf op 2.422 m. Zürs ligt op 1.716 m hoogte en wordt ook wel het tiefschnee-paradijs genoemd met afdalingen tot in het dorp.

St. Anton

St. Anton is sinds 2016 aangesloten op het skigebied van Lech en heeft ruim 157 km piste. Veel wintersporters die in Lech verblijven kiezen voor een dagtrip naar St. Anton - en andersom. St. Anton biedt veel afwisseling, heeft een bruisende après-ski en is geliefd bij off-piste skiërs. Lech en St. Anton hebben dezelfde skipas - namelijk de Ski Arlberg pas. Meer informatie op www.stantonamarlberg.nl