Voor kinderen

Wat je in Lech wel niet kunt beleven!
Elke dag kleine en grote avonturen beleven - geen tijd om stil te zitten omdat je veel nieuwe vrienden gaat leren kennen. Samen gezellig en actief de dag doorbrengen!

Samen de omgeving ontdekken
Samen de omgeving ontdekken

Openluchtzwembad

Lech beschikt over een mooi aangelegd buitenzwembad (Lecher Waldbad) dat eruit ziet als een bergmeer met verwarmt water (25ºc). Voor kinderen ideaal om in te spelen met o.a. een eiland, waterglijbaan, ruime ligweide en nog veel meer.

Kinderkletteren op de Rüfikopf

Wil je met de kinderen kennismaken met kletteren (klimmen)? Een ervaren berggids laat je zien waar je bij het kletteren op moet letten, daarna kun je direct oefenen op ongevaarlijke rotsen.

Canyoning

Geheimzinnige spelonken en kloven ter voet verkennen. Voor canyoning moet je minimaal acht jaar oud zijn.

Vissen

Heb je al eens een grote vis aan de haak gehad? Probeer dan eens een dagje vissen bij Fischteich in Zug. Hier krijg je alles wat je nodig hebt om te vissen. Het is hartstikke leuk om een keer te proberen en wie weet vang jij een vette vis.

Picknicken en kampvuur

Aan de oeverweg van de rivier de Lech zijn grote stenen om op te klimmen en er zijn diverse mooie plekken direct aan het water om een kleur vuurtje te bouwen. Bij de VVV in Lech is een kaart verkrijgbaar waar je alle picknick tips op kunt vinden.

Met de mountainbike naar Zugertal

Daar kun je pas je fiets uitproberen! Want door het Zugertal loopt een weg zonder auto’s en daarbuiten zijn er vele weides en weggetjes waar je over kunt. Mountainbikes zij te huur (in Sportalp).

Liften en gondels

Met de Active Inclusive Card kun je met de kids van alle liften en gondels gebruik maken om de fasinerende bergwereld van Lech te verkennen.

Een keer iets ondernemen zonder Papa en Mama!

Voor kinderen vanaf vier jaar is er de Kids Active club om vrienden te vinden voor de geweldige spellen en avontuur. Zij zijn er van juli tot september om een geweldig programma te organiseren met alles erop en eraan. Als je je vakantie boekt in Lech, zijn de kosten van Kids Actief al opgenomen in de kosten van de overnachting. Alleen voor het eten moet je dan nog € 7,50 betalen aan Lech Zürs Tourismus GmbH.

Het basiskamp van de Kids Active club ligt in de oude school van Lech, waar je elkaar zult ontmoeten. Vanaf 9:15  uur beginnen de dagelijkse avonturen en om 16:30 uur kunnen ouders hun kinderen weer ophalen. Er is ook een geheim boskampement met boomhut, wigwam en een grote barbecue in de buurt van een beek, waar je niet alleen kunt spelen,maar ook veel kunt leren over de planten en dieren. Verder is er nog een picknick in de bergen.