Lech am Arlberg (1.450m)

Het zeer sneeuwzekere Lech is mondain, maar heeft zijn authentieke uitstraling van een prachtig bergdorp behouden. In Lech vindt de "verwende" wintersporter alles wat hij of zij mag verwachten van een fantastische wintersportbestemming. 

Lech am Arlberg
Lech am Arlberg

Veelal zie je hotelgasten in Lech rondlopen in de nieuwste en duurste ski-outfits, maar je ziet ze niet zo vaak op de piste. Het is zien en gezien worden in Lech/Oberlech.

Après ski

De après ski is in Lech anders dan bij grote buur St Anton. In Lech is het allemaal wat ingetogener, maar daarom niet minder gezellig! In Lech begint de àpres ski enkele honderden meters boven het dorp in Oberlech (te bereiken via Gondel of wandelpad). Hier kun je genieten van een glaasje champagne en andere exclusieve dranken. Eenmaal beneden in Lech wordt het druk in Hotel Tannenbergerhof of in hotel Pfefferkorn. Wil je op chique, dan is het nog steeds goed toeven in Hotel Crone.

Skimogelijkheden

Skiën in Lech is in vergelijking tot buurman St. Anton relatief eenvoudig. De pistes zijn breed en er zijn mooie familie tochten te maken. Leuk is ook dat bij het vertrekken uit het liftstation van veel stoeltjesliften de zittingen worden verwarmd. Erg comfortabel dus. De skigebieden van Lech en Zürs zijn aan elkaar gekoppeld. 

Plattegrond Lech